Tietoa Lamorista

Missionamme on puhdistaa maailma

Maailma ei puhdistu itsestään. Mutta me voimme tehdä sen yhdessä.  

Ratkaisemme maailmanlaajuisia ympäristöongelmia paikallisesti tytär- ja osakkuusyhtiöiden sekä kumppani- ja jakeluverkoston kautta yli 100 maassa – öljyntorjunnasta massiivisiin puhdistusoperaatioihin sekä jätteen- ja vedenkäsittelyn kokonaisratkaisuihin.

Suorituskyky, innovatiiviset teknologiat ja palvelut ovat toimintamme kulmakiviä. Menestyksemme ytimessä on toimia globaalisti paikallisesti: toimimme yli 100 maassa tytär- ja osakkuusyhtiöidemme sekä kumppani- ja jakeluverkostojemme kautta.

Arvot, missio ja visio

Intohimo, innovaatiot ja luottamus ovat tärkeimmät arvomme, jotka ohjaavat kaikkea tekemistämme.

Missiomme ”puhdistetaan maailma yhdessä” pukee sanoiksi toiminta-ajatuksemme ja yhteistyöhön perustuvan tavoitteemme tehdä maailmasta puhtaampi paikka. 

Visionamme on saada elinaikanamme aikaan maailma, jossa on puhtaat vesistöt ja maaperä.

Missiomme ja visiomme kertovat myös globaalista läsnäolostamme ja sen välttämättömyydestä maailmanlaajuisen muutoksen toteutuksessa.

Lamor on vuonna 1982 Suomessa perustettu perheyhtiö. Olemme tehneet töitä maailman puhdistamiseksi jo lähes 40 vuoden ajan.

Pystymme tuottamaan liiketoiminnallamme laajoja ympäristö- ja terveyshyötyjä suojelemalla luonnon monimuotoisuutta, vähentämällä päästöjä ja jätteitä sekä säästämällä niukkoja ympäristöresursseja.